• Čarobni pasulj

  Iako ovaj čarobni pasulj neće izrasti u beskrajno stablo koje će dosegnuti udaljena kraljevstva, i odvesti vas u neku začaranu zemlju, on će pred vašim očima izniknuti sa upisanom tajnom porukom na sebi, koja će vam podariti magični moment. Čarobni pasulj je savršen poklon kako biste preneli poruku nekome do koga vam je stalo. Poruke poput „Srećan rođendan“, „Volim te“, ili „Puno sreće“ će izrasti pred očima osobe do koje vam je stalo, i svakako je ostaviti bez daha.

  love bean.jpg
  Da biste gajili jedno ovako magično stablo sa porukom, jednostavno postavite magično zrno u omanju saksiju, i sačekajte oko dve nedelje kako bi pasulj isklijao na površinu. Vaša tajna poruka će biti magično ugravirana na novoizraslom zrnu pasulja! Zvuči potpuno neverovatno, ali definitivno morate priznati da je savršeno.
  Čarobni pasulj
  “Čarobni pasulj” ili “Zrno sa porukom” dolazi sa posebno ugraviranom porukom poput „Srećan rođendan“, „Volim te“, ili „Puno sreće“. “Magični pasulj” se reklamira kao poklon – sjajna alternativa jednostavnim čestitkama i porukama, koji se poklanja u specijalnim prilikama i praznicima.
  Jednostavno raspakujte poklon, redovno ga zalivajte, i gledajte kako se pred vašim očima otkriva tajna poruka na zaista magičnom zrnu. Poruke će se pojaviti za 3 do 10 dana, u zavisnosti od spoljnih faktora. Isprva će se pojaviti obmotana mahuna kao u prelepoj koverti, da bi se kroz koji dan mahuna otvorila i pred vama se pojavila vaša tajanstvena poruka.

  Isprva, unutrašnjost kotiledona je žuta, ali sa uticajem sunčevih zraka on menja boju, i postaje zelenkast. Zrno poruke će početi da se otvara, kao što leptir širi svoja krila, i probiće se pod beskrajnim plavim nebom sa specijalnom magičnom porukom kako bi je svi videli. Ovo je zaista neverovatna biljka sa porukom.

  sku_2376_4
  Reči na ovoj neverovatnoj biljci su urezane laserski na semenu patentiranim procesom.

  Posadite i poklonite dragim osobama tajanstvenu poruku.
  Ostaje samo da se biljka redovno zaliva, i da onaj kome je poklon namenjen zamisli želju i nestrpljivo čeka kako bi se magična poruka pojavila pred njegovim očima. Deca prosto obožavaju da redovno zalivaju ovu magičnu biljku sa porukom, i vode računa o njoj, kako bi ugledali tajanstvenu poruku.

   

  6a00e54ff03679883400e55143c2508834 800wi
  Zrno poruke će ponosno istaći svoj sadržaj i nositi ga nedeljama nakon što se otvori pred vašim očima, sve dok ne uvene i otpadne. Mnogi ljudi praktikuju da presade “Magični pasulj” u veću saksiju, ili u svoju baštu, kako bi ga i dalje negovali.

  Loza koja neverovatno brzo raste i razgranava se veoma lepo popuniće saksiju, ili pak, vaše prekrasno dvorište i krasiti ga svojim zelenilom. Plodovi će biti u obliku mača veličine oko 30-50cm. Biljka će sigurno trajati godinama, što najviše zavisi od spoljnih faktora i uticaja.
  Biljka se sadi sasvim jednostavno: uzmite zemlju iz vaše bašte, i smestite zrno u malenu posudu, da bi ga zatim, povremeno zalivali, kako bi odražali vlažnost semena koja je potrebna za nicanje. Temperatura u prostoriji treba da je 18-25 stepeni celzijusa kako bi biljka imala najbolje uslove za svoj razvoj. U roku 3-7 dana videćete kako se biljka probija iz zemlje, da bi se zatim veoma uskoro i magična poruka pojavila pred vašim očima. Ovo je jedinstven živi poklom!
  Kako na najbolji način pokazati voljenoj osobi da vam je stalo?

  Volim te
  Posadite “Magični pasulj” sa rečima “Volim te” i čekajte da vaše reči zasijaju u očima voljene osobe.
  Naravno, “Magični pasulj” dolazi i sa drugim porukama, poput: “Nedostaješ mi”, “Puno sreće”, “Anđele moj”, “Ljubim te”, “Dušo”, “Srce”, “Srećna Nova godina”, “Samo ti”.
  Paket sadrži:

  – Magično zrno, kao specijalni poklon za vas ili za nekog do koga vam je stalo.
  – Listove i zelenu stabljiku koja će se formirati za samo nekoliko dana. Postarajte se da biljku zalivate svakodnevno, i čekajte da izraste.
  – Svaka mahuna će nositi svoju malu tajnu poruku.
  – Sa svakim novim otvaranjem mahune pojaviće se i vaša nova poruka.
  – Biljka se sadi sasvim jednostavno: uzmite zemlju iz vaše bašte, i smestite zrno u malenu posudu, da bi ga zatim, povremeno zalivali, kako bi odražali vlažnost semena koja je potrebna za nicanje. Temperatura u prostoriji treba da je 18-25 stepeni celzijusa kako bi biljka imala najbolje uslove za svoj razvoj. U roku 3-7 dana videćete kako se biljka probija iz zemlje, da bi se zatim veoma uskoro i magična poruka pojavila pred vašim očima.

   

  Opis proizvoda:
  – Čarobno dizajnirane odabrane poruke
  – Reči su ugravirane u zrno pasulja pre nego što se posadi
  – Sve što treba da uradite je da uz malo zemlje zasadite klicu u malu saksiju
  – Povremeno zalivati i čekati
  – Zrno pasulja će da isklija kroz 3-7 dana
  – Ubrzo zatim će se pred vašim očima pojaviti neverovatna poruka
  – Savršen poklon za decu, kako bi im objasnili razvoj biljaka i života
  – Divno iznenađenje za roditelje, ljubav vašeg života ili neku treću voljenu osobu
  – Bolji je poklon od tradicionalnih čestitki
  – Boja semena: bela

   

  – Napomena: Kako bi osigurali uspešan rast, biljku držite na temperaturi između 18-25 stepeni celzijusa.